Livestreaming

livestream_webLive video er blevet rigtig populært. Når det er live, kan alt ske og det står i stærk kontrast til, hvordan alt i dag ellers er iscenesat og tilrettelagt. Derfor giver live video også en langt mere autentisk og mere nærværende oplevelse. Med live videostreaming får du mulighed for at kommunikere direkte med din målgruppe samtidig med, at det giver unikke muligheder for involvering af målgruppen.

Tidligere har det været meget omkostningstungt at føre sådanne produktioner ud i livet. Udviklingen har gjort at det i dag ikke kræver en hel OB-lastvogn, men kan klares med få flightcases, hvilket gør det langt mere økonomisk overkommeligt.

Du kan bruge livestreaming til at opbygge hype, fortælle og lancere nyheder, skabe involverende indhold og når dit livestreamede event er færdig har du det hele optaget til efterfølgende at kunne bruge hele eller dele på eksempelvis jeres sociale medier.

Vi kan hjælpe jer med alle aspekter af livestreamingen, helt fra idé til udførsel. Vi håndterer strategi, koncept og integration med jeres forskellige sociale og digitale platforme.

VI LAVER OGSÅ FLERKAMERA-opgaver TIL STORSKÆRM eller optagelser
Har du ikke brug for livestreaming men derimod en flerkamera-produktion til storskærm eller optagelse, så er det også noget vi kan klare.

 SOCIAL MEDIA    Services