Live-on-Web med Gregers & Modpol

Fredag d. 6 februar spillede Gregers & Modpol en Live On Web-koncert. Det hele blev sendt live på nettet fra We Are Wonders kontorer i Filmbyen.

Arrangementet var et samarbejde mellem Universal Music Denmark, Tigerspring & Sound Seduction – og var sponsoreret af Tuborg.

Følg eventet på Facebook for øvrige oplysninger og opdateringer:
Facebook.com/liveonwebdk

——————————————

Gregers // Sound Seduction:

Gregers er Danmarks nye, spændende soul navn. Med inspiration fra bla. Pharrell Williams og Nu-discogruppen Chromeo, torpederer han med sin nye lyd ind i lytterens bevidsthed, og sætter sig fast på repeat.

Efter et utal af populære live-optrædener under navnet Gregers L. Mogstad, med CD-udgivelser herhjemme såvel som i Tokyo, Japan. – Startede han i sommeren 2014 samarbejdet op med producer Jesper Sidelmann (Ida Corr, Curtis Richa, Avichi) og Lifted House.

I September udkom singlen Right Track, som med sit catchy omkvæd, varme nudisco-lyd og charmerende frækhed, forførte publikummet derude. Det resulterede bl.a. i et samarbejde med D-cat og Snoop Dogg i L.A. hvor Sidelmann og Gregers som team remixede den kommende udgivelse “All or Nothing”.

Ikke nok med at Gregers er en forrygende sangskriver – han er også en stor performer og en artist der udfylder et tomrum på den skandinaviske musikscene, både live og med sin lyds internationale kvaliteter.

Denne aften byder på en forsmag på Gregers’ kommende single Brand New Vision + en masse ny, lækker musik.
Modpol // Universal Music:

Jakob Mihoubi og Rudi Daouk, to venner fra København begge på 21 år. De mødte hinanden i 5. klasse på deres skole på Christianshavn og hurtigt blev bedste venner.
De startede med at synge sammen for sjov, men blev bidt af det og de sidste par år har de taget musikken seriøst, og undervejs besøgt ethvert halvskummelt studie i København for at indspille musik og blive bedre til at skrive sange.

Og det har båret frugt. For ét år siden mødte de nemlig det danske sangerskriver- og producerteam Pitchshifters (Medina ”Når Intet er Godt Nok”, Lizzie ”Ramt i Natten”) og gik med det samme godt i spænd med de to producere, der tog dem under deres vinger.

MODPOLs debutsingle ”Blændet” er produceret af Pitchshifters og teksten er co-skrevet af Jakob Mihoubi og Rudi Daouk selv. Den udkommer på alle digitale tjenester mandag den 19. januar via Universal Music.

Med MODPOL har vi endelig et pop act, der ikke er bange for at rime hjerte og smerte, og som står ved, hvem de er, og ikke mindst ved deres inspirationskilder; bl.a. er Babyface, Craig David, New Edition og Boyz II Men nogle af deres forbilleder.

——————————————

Event og livestream produceret af We Are Wonder

Live-on-Web